Burendag

Burendag bij Zorggroep crabbehoff

Burendag

Burendag bij Zorggroep Crabbehoff

Zaterdagmiddag 22 september van 15.00 – 18.00 uur organiseert ‘Wij Crabbehof’ een Burendag bij Zorggroep Crabbehoff aan de Groen van Prinstererweg 38 in Dordrecht. Wijkbewoners zijn hartelijk welkom in de Crabbehoff Plaza en de aangrenzende binnentuin, de centraal gelegen ontmoetingsplek van locatie Crabbehoff. Ze kunnen dan genieten van een heerlijke hamburger en een gratis drankje. Er is plaats voor maximaal 50 wijkbewoners.

Woont u in de wijk Crabbehof en wilt u meedoen? Meld u dan snel aan bij Monique Plaisier, projectassistent van Wij Crabbehof. Zij is bereikbaar via 06-10320492.
De aanmeldingsperiode sluit 12 september 2018.

Koppen bij elkaar
Burendag is een initiatief van Douwe Egberts in samenwerking met het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het nationale fonds voor sociale initiatieven en bevordert de samenhang tussen groepen mensen. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen. Het thema van de landelijke Burendag 2018 is ‘Koppen bij elkaar’.

Het doel van de landelijke Burendag sluit perfect aan bij de doelstelling van ‘Wij Crabbehof’, het project waarbij professionals van Aafje Thuiszorgorganisatie, Mee Drechtsteden en Zorggroep Crabbehoff op een vernieuwende manier bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van wijkbewoners.

Klik hier voor de flyer

Meer nieuws