Omslagen 50+ Blijf gezond.indd

Boekpresentatie diëtist Zorggroep Crabbehoff

Omslagen 50+ Blijf gezond.indd

Boekpresentatie diëtist Zorggroep Crabbehoff

Donderdagmiddag 8 november om 14.00 wordt in de Crabbehoff Plaza van verpleeghuis Crabbehoff het boek ‘50-plus Blijf fit, eet gezond!’ gepresenteerd. De schrijfster van het boek, Laura van Hoogstraten, is als diëtist verbonden aan Zorggroep Crabbehoff en RevalidatieZorg Drechtsteden. Zij schreef het boek voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt én wil genieten van het leven. Of je nu 50+, 60+, 70+ of 100+ bent. Onderdeel van de presentatie is de overhandiging van het boek aan alle voedingsassistenten van Zorggroep Crabbehoff. Dat het horecateam bewoners en gasten zal trakteren op gezonde en lekkere hapjes, geïnspireerd op recepten uit het boek, spreekt voor zich.

 

Eten en drinken net zo belangrijk als goede zorg

Dat kunnen genieten van gezond en lekker eten en drinken belangrijk is en blijft, ook als je in het verpleeghuis woont of verblijft op een revalidatieafdeling, wordt binnen Zorggroep Crabbehoff volmondig erkend. Eten en drinken is net zo belangrijk als goede zorg. De maaltijd, het allerbelangrijkste moment van de dag voor bewoners, moet zo optimaal mogelijk aansluiten op hun wensen en behoeften. Dan gaat het niet alleen over wat er op tafel komt, maar ook over sfeer en beleving. Om dat doel te bereiken is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw voedingsconcept. Het horeca-aanbod en het organiseren van leuke activiteiten op het gebied van eten & drinken horen daar ook bij. Denk aan een theeproeverij, koken met de kok of eieren bakken op een afdeling.”

Meer nieuws