JohanBeaDuim

Vrijwilligers in beeld

JohanBeaDuim

 

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag 2018 – jaarlijks op 7 december – worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Zorggroep Crabbehoff zette de ruim 300 vrijwilligers in het zonnetje door ze te bedanken en te huldigen tijdens een tweetal gezellige bijeenkomsten. Bij woonzorgcentrum Dubbelmonde op 6 december en op locatie Crabbehoff op 7 december.

De bijeenkomsten werden verrassend geopend met de speciaal voor deze dag gemaakte film ‘Vrijwilligers Bedankt!’ De korte film laat zien hoe waardevol vrijwilligerswerk is, wat vrijwilligers doen en kunnen doen op de verschillende locaties van de zorggroep, wat ze betekenen voor de bewoners en de medewerkers en hoe ze dat zelf ervaren. Jasja van der Voorden, coördinator vrijwilligers: “Vrijwilligers zetten hun talent, kennis en tijd in voor onze bewoners. Wij zijn trots op onze vrijwilligers en laten hen dat graag zien en horen.”

In een hartelijke toespraak van de directieleden Bea Notenboom en Arjen Klink spraken beiden hun waardering uit en de hoop dat bewoners en medewerkers ook komend jaar weer op de vrijwilligers mogen rekenen. Daarna was er volop tijd om onder het genieten van een hapje en drankje met elkaar na te praten en vooruit te kijken.

Bekijk de film.

Meer nieuws