Logo_NLDOET

Crabbehoffdoet! U ook?

Logo_NLDOET

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen tien jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Wij doen mee!
In verpleeghuis Crabbehoff en woon-zorgcentrum Dubbelmonde vinden ook activiteiten plaats in het kader van NLdoet. Op vrijdag 15 maart vanaf 14.00 uur wordt aan bewoners van Dubbelmonde een high tea aangeboden. Op zaterdag 16 maart kunnen bewoners van verpleeghuis Crabbehoff aanschuiven bij een groot gezamenlijk ontbijt. Vrijwilligers van Zorggroep Crabbehoff, maar vooral ook van buitenaf komen helpen om de activiteiten weer tot een groot succes te maken.

Kijk op de website voor meer acties
Beide activiteiten zijn terug te vinden op de website van NLdoet. Ook zin gekregen om mee te doen aan NLdoet? Op www.nldoet.nl staan heel veel activiteiten bij verschillende organisaties waar u aan mee kunt helpen. Wij zijn blij met uw hulp en onze bewoners ook!

Meer nieuws