Verzorgingshuis Dubbelmonde

Dubbelmonde_waterVan harte welkom in Dubbelmonde
Als u niet meer zelfstandig kunt wonen, is verhuizen naar verzorgingshuis Dubbelmonde een uitstekend alternatief. Wonen in een verzorgingshuis is anders dan thuis, maar heeft veel voordelen. Woon-zorgcentrum Dubbelmonde biedt u een veilige leefomgeving. Bewoners van onze verzorgingshuizen vormen een kleinschalige gemeenschap, maar hebben alle privacy. Onze verzorging en begeleiding zijn erop gericht u zoveel mogelijk zelf te laten doen. U blijft de regie voeren over uw leven.

Algemene en Persoonlijke zorg
Verzorgenden, verpleegkundigen, artsen en therapeuten geven u alle deskundige zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht die u nodig hebt. Uitgangspunt hierbij is dat de zorg optimaal tegemoet komt aan uw wensen en behoeften.

We bieden:

  • Algemene zorg voor een groot deel van de bewoners. Zoals huishoudelijke verzorging, maaltijdverzorging en activiteiten onder begeleiding van professionele activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.
  • Specifieke persoonlijke verzorging afgestemd op de behoefte van iedere bewoner. De inhoudelijke invulling van deze zorguren leggen we samen met u vast in een Zorgleefplan,

Moderne appartementen
Het verzorginghuis van ons woon-zorgcomplex Dubbelmonde beschikt over 105 eenpersoonsappartementen en zeven tweepersoonsappartementen voor echtparen.

Alle appartementen hebben een eigen woonkamer, een gescheiden slaapkamer en een badkamer die is voorzien van alle moderne faciliteiten. De kamers kunt u naar uw eigen smaak inrichten.

Een oproep-alarmeringssysteem zorgt ervoor dat u 24 uur per dag hulp kunt inroepen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van alle servicediensten die het huis biedt. Zoals ons restaurant De Koningshoff, het activiteitenaanbod, de kapper, het internetcafé en de rolstoelbus.

Meer informatie

Voordat u bij ons kunt wonen, heeft u een indicatie nodig van het CIZ. Uw huisarts helpt u daarbij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Zorgwinkel.

Revalidatiezorg

Het behandelen en begeleiden van mensen die meerdere chronische aandoeningen tegelijk hebben, is uitgegroeid tot een specialisme. Onze multidisciplinaire behandelteams hebben veel kennis van centraal neurologische aandoeningen zoals een beroerte (CVA), MS en Parkinson.

De Zorgwinkel

Hét antwoord op al uw vragen over zorg – Zorg aanvragen kan lastig zijn. Vaak krijgt u te maken met verschillende instanties en met het invullen van verscheidene formulieren. Om het u alvast iets gemakkelijker te maken, informeren we u uitgebreid over het aanvragen van zorg.