LocatieCrabbehoff-corridorZelfstandig, comfortabel en verzorgd wonen in een groene omgeving

In de wijken Crabbehof en Dubbeldam verhuurt Zorggroep Crabbehoff eigentijdse ouderenwoningen in diverse prijsklassen. Huurtoeslag is vaak mogelijk. De woningen zijn gelegen in de nabijheid van onze zorgcentra. Allemaal mooie, veilige, beeldbepalende groene locaties waar u zich als zelfstandige ‘Oudere Van Nu’ volledig thuis zult voelen.

Wonen zoals u dat wilt
U kunt kiezen voor: een luxe driekamerappartement in een vrijstaand woongebouw, een service- of aanleunwoning in een hoge of lage galerijflat of woonzorgstudio.

Als huurder kunt u gebruikmaken van veelal binnendoor bereikbare faciliteiten zoals koffiecorners, gastvrije ontmoetingsruimten, kapsalons, winkelvoorzieningen, een wasserette en service- en gemaksdiensten zoals warme maaltijden geserveerd aan huis of onderhoud- en schoonmaakdiensten. En u bent van harte welkom in onze restaurants en de recreatieruimten waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Zorg in de buurt
Wij begrijpen dat u graag zelfstandig blijft wonen, maar weten ook dat ondersteuning nodig kan zijn. Wanneer u dat wenst bieden we persoonsalarmering met opvolging, thuis- of verpleegkundige zorg en eerstelijnszorg zoals fysio – of ergotherapie. Onze inpandige woonzorgstudio’s zijn ideaal voor ouderen die door de aanscherping van de indicatieregels geen aanspraak meer kunnen maken op een plaats in een verzorgingshuis.

Huren?

Voor meer informatie over het huren van een servicewoning kunt u direct contact opnemen met De Zorgwinkel (078) 652 88 00

Dubbelmonde

Wonen in Dubbeldam, groen en gastvrij – Met groene buitenruimte rond de wooncomplexen, mooi aangelegde borders, wandelpaden en ruime parkeerterreinen.
U kunt hieronder verder lezen over Dubbelmonde.

Henri Polakhof

Gesitueerd aan de rand van de groene wijk Crabbehof. – Het winkelcentrum, de bibliotheek en het wijkgebouw vindt u op loopafstand.
U kunt hieronder verder lezen over Henri Polakhof.

Achterkant DubbeldamDubbelmonde

Wonen in Dubbeldam, groen en gastvrij
In de wijk Dubbeldam zijn onze woningen gesitueerd rondom woonzorgcentrum Dubbelmonde. Vlakbij het Dubbelmonde park en Landgoed Dordwijk. De groene buitenruimte rond de wooncomplexen met mooi aangelegde borders, wandelpaden en ruime parkeerterreinen, straalt gastvrijheid uit.
Winkels en de bushalte van lijn 2 richting Centraal Station, zijn vlakbij.

Luxe wonen in een comfortwoning
We bieden ruime twee- en driekamer comfortwoningen met balkon.
Gesitueerd in een flat van vier bouwlagen met gesloten glazen galerijen. U woont hier volledig zelfstandig. Wanneer u af en toe ondersteuning wenst, zijn onze vertrouwde zorg- en servicediensten in de buurt.

Vertrouwd wonen in een servicewoning
Onze servicewoningen liggen prachtig gesitueerd aan de randen van ons terrein. Vanuit de galerijflat met twee bouwlagen, kijkt u uit op een waterpartij en een authentiek stukje Oud-Dubbeldam. En ook vanuit het zes verdiepingen hoge flatgebouw geniet u elk seizoen van een groene woonomgeving. Binnen de wooncomplexen woont u zelfstandig met alle (thuis)zorg- en servicediensten van het zorgcentrum binnen handbereik.

Service en zorgdiensten
In en vanuit woonzorgcentrum Dubbelmonde bieden wij zorg en diensten waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Een hapje eten in ons binnendoor bereikbare restaurant De Koningshoff? Of uw buren ontmoeten in de gezellige recreatieruimte waar we regelmatig ontspannende activiteiten organiseren? U bent welkom!

HenriPolakHenri Polakhof, rust en levendigheid in balans                     

Wooncomplex Henri Polakhof is gesitueerd aan de rand van de groene wijk Crabbehof. De binnentuinen, de oude bomen op het terrein van de zorggroep, de verzorgde groenstroken rondom, zorgen voor een rustige sfeer in een levendige wijk. Het winkelcentrum, de bibliotheek en het wijkgebouw vindt u op loopafstand. Met de bushalte voor de deur zijn het centrum en het station van Dordrecht goed bereikbaar. 

Woonstudio: veilig, vertrouwd en verzorgd
Wooncomplex Henri Polakhof, biedt op de eerste en tweede etage, moderne eigentijdse compact ingedeelde woonstudio’s. U woont hier veilig en vertrouwd met thuiszorg altijd ‘in huis’. Er is volop aandacht voor service en ondersteuning bij allerlei dagelijkse praktische zaken. Wassen en strijken, warme gevarieerde maaltijden of computer en televisieservice. En natuurlijk bent u welkom in het breicafé, bij de kapper en de pedicure, of de Crabbehoff Plaza. De huisartsenpraktijk en het behandelcentrum, waar fysiotherapie of andere eerstelijns zorg voor handen is, zijn binnendoor bereikbaar.

Comfortabel wonen in een servicewoning
In het woongebouw met de karakteristieke gele gevel aan de Groen van Prinstererweg verhuren we driekamer- servicewoningen met balkon of kleine voortuin. Met uitzicht op brede groenstroken en een visvijver. U woont hier volledig zelfstandig. Als u af en toe ondersteuning nodig heeft, zijn diverse zorg- en servicediensten in de buurt.

Het woongebouw is verbonden met Crabbehoff. Ook de ontmoetingsruimten en het restaurant zijn binnendoor bereikbaar.